Asiakkaamme kertovat

[vc_empty_space]

Lukoton Experience sai kesäkuun 2015 hausta 1-vaiheen hankerahoituksen yhtenä kolmesta suomalaisesta rahoitetusta yrityksestä

"Culmentorin kanssa oli helppoa ja mutkatonta työskennellä. Saimme hakemukseemme hyvää sparrausta ja konkreettista apua kirjoittamiseen. Myös EU-portaalin käytön opastus ja byrokratian avaaminen selkokielelle auttoi meitä suoriutumaan EU:n vaatimuksista tehokkaasti.
Voin erittäin hyvillä mielin suositella Culmentoria kun tarvitaan ammattilaisia H2020 SME hakemuksen läpivientiin!"

Ari-Pekka Hietala

Toimitusjohtaja / Lukoton Experience Oy

[vc_separator style=”dotted”]
[vc_single_image image=”878″ img_size=”200X” style=”vc_box_shadow_border”]

"Yrityksemme EHP-Tekniikka Oy ja Ecofoster Oy ovat kehittäneet tuotteita ja palveluja hyödyntäen eri EU-rahoitusinstrumentteja vuodesta 2006. Yrityksemme ovat olleet mukana koordinaattorina tai partnerina yhteensä 6 EU:n osarahoittamassa kehityshankkeessa, joista tällä hetkellä käynnissä on yksi johtamamme, suoraan Brysselistä haettu ja rahoitettu kokonaisuus. Kokonaisuudessaan kansainvälisistä ohjelmista rahoitetun hankesalkkumme suuruus on noin miljoona euroa. Yrityksemme tähtäävät aktiiviseen EU:n tarjoamien rahoitusmahdollisuuksien käyttämiseen myös jatkossa.

Oy Culmentor Ltd.:n asiantuntijoilla on ollut ratkaiseva rooli hankkeiden toteutumisessa. Esimerkiksi hakemustekstin muokkaaminen hakutekstin mukaiseksi ja EU:n tavoitteita vastaavaksi vaatii erityisosaamista, jota ilman innovatiivisinkaan idea ei erotu kilpailevista hankkeista. Culmentor on avustanut yrityksiämme hankkeiden suunnittelussa, hakemusten laatimisessa ja rahoitettujen hankkeiden toteutuksessa. On ollut yritystemme kannalta järkevää käyttää parhaita osaajia erikoistehtävien, kuten kehittämishankedokumentaation, toteuttamiseen. Näin voimme itse keskittyä omiin tehtäviimme.

Suosittelemme Culmentorin palveluja ja EU-hankkeisiin osallistumista kaikille tuotekehitystä tekeville yrityksille, jotka haluavat parantaa mahdollisuuksiaan saada ideoilleen rahoitusta ja löytää uusia yhteistyöverkostoja.

 

Jaakko Seppälä

Toimitusjohtaja / Ecofoster Oy
Hallituksen puheenjohtaja / EHP-Tekniikka Oy

[vc_separator style=”dotted”]
Valikko