logo-removebg-preview

Rakentaminen

Asiantuntemusta rakentamisprojektien johtamiseen

Culmentorilla on vahva kokemus rakentamisprojektien toteuttamisesta mm. energiatoimialalla. Projektien toteuttamiseen tarjoamme hankkeen projektointia, suunnittelun ohjausta, rakennuttamista ja projektinjohtourakointia tilaajan lukuun.

Yhteistyökumppaneidemme kanssa voimme tarjota projektien toteutusta erillisinä projektinjohtourakoina tai työyhteenliittyminä.

 

ERT –mittaukseen perustuva järjestelmä maa- ja betonirakenteiden mallinnukseen

 • Padot
 • Vesivoimalaitokset
 • Altaat
 • Sillat
+ 0 M €
Investointien arvo
0
vuotta ammattikokemusta
0
Ammattilaista
0 +
Kahvikupillista juotu

Kattavat, asiantuntevat palvelut

Projektinjohto ja rakennuttamispalvelu

Tarjoamme rakennusalan projekteihin kattavat palvelut vahvalla asiantuntemuksella. Yrityksellämme on seuraavat RALA-pätevyydet:

-Rakennuttamispalvelut

-Suunnittelu

Työmaiden seuranta drone -kuvauksilla:

Rakentamisen tyypillisten palveluiden lisäksi toteutamme työmaiden edistymisen seurannan ja visualisoinnin drone -kuvauksilla asiakkaan kanssa sovituin määräajoin.

Tutustu referenssiprojekteihimme

01.

TYL-urakointi, ST-urakka
 • Suomen ensimmäisen smolttien kiinniottolaitteen ja alasvaellusrakenteiden toteuttaminen Lieksanjokeen Pankakosken vesivoimalaitoksen yhteyteen.

 • Rakennettu laitos mahdollistaa järvitaimenen- ja lohensmolttien siirtymisen Lieksanjoen yläjuoksulta Pieliseen ja turvaa täten em. kalakantojen säilymisen luonnonvaraisina tulevaisuudessa.

02.

YSE pohjainen tutkimus –ja suunnittelu urakka
 • Inkeroisen vesivoimalaitoksen patojen peruskunnostuksen tutkimus- ja suunnitteluprojekti YSE- pohjaisena kokonaishintaisena urakkana. Projektin aikana tutkimuksilla ja suunnittelulla valmisteltiin varsinaisen patojen peruskunnostuksen toteutus.

03.

Rakennuttamis- sekä Päätoteuttaja -palvelu
 • Chemigate laajentaa Lapualla tuotanto- ja raaka-ainevalikoimaansa investoinnin myötä sokeripohjaisten raaka-aineiden käsittelyyn. Investointi on ympäristöllisesti merkittävä hanke, jonka ytimessä on uusi polysakkarideista jalostettava tuote. Sillä tullaan korvaamaan mm. öljypohjaisia tuotteita ja mikromuovien lähteitä.

04.

 • Seinäjoen uuden jäteaseman, RE.-pisteen, projektipäällikkyys, rakennuttaminen, suunnittelunohjaus, työmaapäällikkyys sekä vastaavan mestarin palvelut KSE- pohjaisena toteutuksena.

 

 • Rakennetussa, nykyaikaisessa RE. – konseptissa tarjotaan jätehuollon asiakkaille mahdollisuutta uudenlaiseen asiointiin mukavassa asiointiympäristössä, kotitalouksille myös itsepalveluna 24/7 RE-appi -mobiilisovelluksella.

05.

 • Kärppiön uusi muuntamoasema. Tuulivoiman tarpeisiin tarvittava uusia muuntamoasema.

06.

 • Porvoon kaukolämpöön lisätty uusi kaukolämpöakku, jonka tehtävänä on tasata kysyntäpiikkien aikana tapahtuvaa huipputeholaitosten käyttöä.

Artikkelit

Uudet nettisivut culmentor.com

Olet juuri yrityksemme uudistetuilla nettisivuilla. Uudistusprojektin tavoitteena oli tuoda esille enemmän henkilöitämme sekä palveluidemme sisältöä ja toteutettuja hankkeita.  Kiitämme Markkinointiboostia ja ennen kaikkea Karlia ja

Lue lisää

Uusi asiantuntija Culmentorille

Erkki Palonen on liittynyt 10.10.2022 alkaen Culmentorin asiantuntijoiden joukkoon. Erkki on aiemminkin toiminut yhteistyössä Culmentorin kanssa ja osallistunut mm. vuosina 2018-2019 Lakeuden Etapin Seinäjoki 2020

Lue lisää

Ympäristötekoja!

Oy Culmentor Ltd on ollut mukana toteuttamassa ainutlaatuisia ympäristötekoja. Lieksassa Pankakoskella Kemijoki Oy:n smolttien kiinniottolaite ja allasvaellusratkaisu on valmistunut ja vihkiäiset pidettiin 14.6. Kiinniottolaite ja allasvaellusratkaisu

Lue lisää
Suomi