EU-hankkeet ja -rahoitus

Palvelut hankkeiden valmisteluun ja toteutukseen

Ammattimaisesti toteutettu hakemus erottuu!

Toteutamme hankkeiden valmistelun kehitysideasta viimeisteltyyn rahoitushakemukseen. Asiakkaanamme voit keskittyä EU-rahoitushakemuksia valmistellessasi asiasisältöön ja ydinosaamiseesi, kun asiantuntijamme huolehtivat siitä, että hakemuksestasi rakentuu kilpailukykyinen ja se ylittää rahoittajan vaatimukset ja arviointikriteerit. Toimeksiannossa asiakkaamme voi itse johtaa prosessia, jolloin tuotamme palvelua rajattuina kokonaisuuksina, esimerkiksi kommentoiden hakemuksen yksittäisiä osia.

Voimme myös ottaa vastuun hakemuksen laatimisen koordinoinnista, jolloin ohjaamme asiakasta ja tämän mahdollisia yhteistyökumppaneita toteuttamaan laadukkaan hakemuksen, jonka pohjalta on myös helppo lähteä toteuttamaan itse hanketta.

Culmentorin rahoitusohjelmaosaaminen on laaja. Meillä on kokemusta mm. seuraavien ohjelmien hankkeiden haku- ja hallinnointiprosesseista: Horizon 2020 ml. pk-instrumentti, FP7, Life, TEN-T, ENPI CBC / Venäjä-yhteistyö, Eurostars, Rakennerahastot Suomessa ja Ruotsissa, Tekes, ELY.

 

Esimerkkejä palveluista:

 

 

Toteutamme palveluja sekä kokonais- että tuntihinnoittelulla. Tuntihinnat alkaen 80,00 € + alv.