Asiantuntijamme

jukka

Jukka Hellgren

Toimitusjohtaja, Oy Culmentor Ltd

Jukka on yksi Oy Culmentor Ltd:n perustajista ja pääomistajista. Jukka vastaa Culmentorin johtotehtävistä sekä energiahankkeisiin liittyvistä toimeksiannoista.

Jukka on osallistunut lähes kaikkiin Culmentorin toteuttamiin toimeksiantoihin ja hankkeisiin, toimien useissa niistä projektipäällikkönä. Olkiluodon 3. ydinvoimalan toteutuksessa Jukka työskenteli Arevan konsulttina.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Jukka työskenteli rakennusalalla erityisesti energiasektorin investointeihin sekä vaativiin betonirakenteisiin liittyneissä hankkeissa.

Vapaa-aikaansa Jukka viettää mm. koripalloa pelaamalla.

heidir

Heidi Honkanen

Senior Expert, Partner (FM, maantiede)

Vuodesta 2006 lähtien Culmentorilla työskennellyt Heidi on EU-rahoitteisen hanketoiminnan asiantuntija. Heidi vastaa yrityksessämme EU-hankkeisiin liittyvien toimeksiantojen johtamisesta ja toteuttamisesta.

Heidi on erikoistunut kansainvälisiin hankkeisiin ja on kirjoittanut ja konsultoinut lukuisia menestyksekkäitä hakemuksia eri ohjelmiin sekä yksittäisille organisaatioille että laajoille konsortioille.

Ennen Culmentoria Heidi työskenteli hankkeiden parissa Pohjois-Karjalan maakuntaliitossa sekä suoritti harjoittelujakson EU-komission aluepolitiikan pääosastolla Brysselissä.

Kaiken harrastamiselle jäävän ajan pitkän linjan kouluratsastaja Heidi viettää hevostalleilla ja ratsastuskilpailuissa tuomarina, valmentajana sekä joskus myös itse kilpailijana.

jarkko

Jarkko Enqvist

Toimitusjohtaja, Culmentor AB, Ruotsi

Jarkko on osallistunut Culmentorin toimintaan vuodesta 2002 lähtien, ensin alihankkijana ja vuodesta 2011 alkaen Ruotsissa Culmentor AB:n toimitusjohtajana.

Jarkon päävastuualueena on Culmentor AB:n toimeksiantojen toteutus.

Jarkolla on vahva kokemus markkinointi-, myynti- ja hankepuolen koulutustehtävistä sekä yritysten kansainvälistämisestä. Hän on toiminut yrittäjänä ja EU-hankkeiden parissa vuodesta 1997 lähtien, mitä ennen hän toimi markkinointi- ja koulutusaloilla. Jarkko on koulutukseltaan markkinointiekonomi.

Jarkon vapaa-ajan kiinnostuksen kohteisiin kuuluu talvella mm. avantouinti ja lajin kilpailujen järjestäminen, kesällä veneily ja moottoripyöräily.