Genetta -kiipeämiskengälle H2020 SME Instrumentin rahoitus

Genetta
Culmentorin asiakas Altiax Oy on saanut Horisontti 2020 SME Instrumentin 1-vaiheen rahoituksen Genetta -kiipeämiskengän kaupallistamiseen ja kansainvälistämiseen. Kilpailu rahoituksesta oli kova, tuki myönnettiin vain yhdeksälle prosentille hakukierrokselle jätetyistä 2223 hakemuksesta.

 

Genetta on turvallinen, ergonominen ja nopea tapa kiivetä puu-, metalli- tai komposiittipylvääseen tai elävään puuhun. Kengän turvallisuus, käytettävyys ja kestävyys on viety huippuunsa ja siten se tarjoaa käyttäjille merkittäviä etuja nykyisin käytössä oleviin kiipeämiskenkätyyppeihin verrattuna. Kevään ja kesän 2019 aikana toteutettavassa SME Instrumentin hankkeessa Genetta esitellään käyttäjille seitsemässä Euroopan maassa ja kenkää jatkokehitetään erilaisissa ympäristöissä.

 

SME Instrumentin rahoitushakemus toteutettiin Altiaxin ja Culmentorin yhteistyönä. ”Hakemuksen laatiminen on haastava prosessi, koska omaa tuotetta ja yritystoimintaa pitää pystyä esittelemään monipuolisesti kiteytetyssä mutta silti maallikollekin ymmärrettävässä muodossa. Culmentorin vaativien ja asiantuntevien ammattilaisten kanssa hakemus hiottiin viimeistä yksityiskohtaa myöten kuntoon ja tulos puhuu puolestaan”, Genetan kehittäjä Matti Pölönen kommentoi.

Lisätietoa:
Uutinen Genetan saamasta rahoituksesta yrittäjät.fi -sivustolla
Yhteystiedot: Matti Pölönen, Altiax Oy; matti.polonen(at)genetta.fi